Click here for Myspace Layouts

prIncEss

prIncEss

Sunday, 31 July 2011

kEm AKLI

<29,30 & 31 Julai 2011>
Our tutor sir..

perghh.. best siot gie kem fizik kat AKLI.. memang gempak!! first nak pegi mcm malas je.. smpi sane hepy gegiler..  hehehe!
ape2 pun kem ni dsertai oleh 8 org pelajar perempuan.. gurlz rock!! hehehe.. lelaki 3 org jerk.. cian3.. hahaha tp aku harap sgt diaorg ley bwk ajaran nie kat boys yg lain.. (baiknyer aku.. huhuhu). nak story cikit ar..

atas tu tutor kiteorg.. hensemkn?? hah, humerous lg.. orgnyer ske buat lawak.. gempak! ape yg ckgu nie ajar kira boleh msk laa..  lgpun dia xdelah strict sgt.. so kiteorg x stress malah siap menikmati lg saat2 tu.. huhuhu poyo!


hah! bdak sebelah nie kira new fren aku.. gempak lah jugak!  first time 6pak dye nie cam blagak pun ade gak.. tp aku tgur je..'emm.. bdak mane??' pastu dya jwb 'skudai' perghh cam takut je.hehehe trus x jd nak kacau.. almaklumlah xbaek kenekn bdak! lgpun dye sorg je mse tu..baiknyer aku..huhuhu  oops lpe, name dia ni eyka. name penuh drahsiakn haha.. okey die ni dtg sini sbb 'kwn' ajak.. niatnyer dah slah tu tp dia okey.. die boleh dkatakn bijak laa.. dan orgnyer agak berani! dasyat tu.. oh yeah tdk tlupekn bdak ni kene dengki kaw2 punye ngan aku mase hari t'akhir kem tu.. padan mke dye!!HAHA.. ape2pun nice to meet u okey! next.

okey, nie namenyer sesi bergambar.. hahaah.. xde wat ape2.. tgh rehat mse tu..  thats y lah kteorg boring.. so isilah mse lapang dgn hal2 yg bfaedah cam ni.. faedahlah sgt.. ala utk kenang-kenangan kn??oh ye, bj biru tu namenyer bihan , yg tgh tu tipah kiteorg nie kira best fren lah jugak..  ok! next!
ok, yg diorg ni kwn sekelas.. 5 bestari 2011.. kusyuknyer diorg ni. hehehe.. konon lah..hahaah tp seriusly, diorg ni asik tgk kertas je! cbe tgk aku siap ade mse nak snap pic diorg lg..huhuhuhu dlm geng ni ade myra, maz, se'ah, ira n yg xde-didy.. rugi x ikut..
hahaha.. lame gler belajar! smpi malas dah aku nak jwb soalannyer.. dahlah ngantuk gler badak!! ni semua mlm td punyer pasal.. bergosip smpi xreti nak tdo! tp xley salahkn bdak ni.. psal aku yg angkat tgn nak join .. poyo an?? hahahaha


lastly, mase balik tu kiteorg singgah mkn kat mcD.. mula2 tu nak gi KFC tp ramai org.. smpi kat mcD pun same.. redha jelah.. abis mkn kiteorg jln kat dlm gedung.. kat MB pun same jugak rupenyer.. ramai org.. mungkin sbb esok nak puasa.. ape2 pun.. SELAMAT BERPUASA KPD SEMUA ORG ISLAM DI DUNIA..

No comments:

Post a Comment