Click here for Myspace Layouts

prIncEss

prIncEss

Thursday, 28 July 2011

sAntAi Di pAntAi

perghh! bestnyer laut.. gie balau tuh.. pergi ngan abg, akak, nieces and my fren.. gempak sih but lain kali nak ajak ramai lagi laa.. bru best.. hehehehe mcm org putih slalu ckp the more the merrier..(speaking london~)huhuhu




well, nak story ckit ar kat cni..mase gerak nak pergi erin senyap jerk! yelah sorang2.. aku pun sbenarnya mls nak lyn dia.. hehehe just kidding! xdelah, dah dia diam xkan aku nak kecoh pulak.. walaupun masa tu aku dah EXCITED giler.. maklumlaa aku kan hantu air.. apa pun sampai sane kitaorg happy.


first, kitaorg mkn dulu-mkn mee.. mak aku yg tolong masakkn.. aku pulak tolong bwkkn n habiskn je hehehe..


second tu, kitaorg gie jln2 kat tepi pantai.. snap2 picture.. best sgt! ape2 pun x t'lupakn cameragirl kitaorg who is actually akak aku.. sorry ye jd bidan terjun jap..huhuhu. bukn ape nak snap pic nie, saja nak letak kat fb n nak buat kenangan.. nnti dah abis school susah nak jumpa. btul x? haha


third tu, kitaorg tgk line clear x? lepas tu bru mandi.. best, airnya sejuk! siap berendam lg. abis mase, kitaorg naik darat..( hehehe cam pelik je bunyinyer) kering bdn jap.. angin sepoi2 bhslah katekn.. so, cam korg tau.. lps berendam mesti lapar kan? so..kitaorg sambung mkn.. cume erin je yg berjaya habiskn mee mak aku tu.. tahniah.. lapar btul dia! hahaha.. well, next time aku nak jln2 lg ngan fren aku ea.. thankz to my lovely brother yg jd driver n penunggu setia brg kitaorg.. haha n xterlupakn niece2 aku yg tolong peningkn kepala. Bye3..


p/s: kat mane lg tmpt best nak rehatkn fikiran hah??

No comments:

Post a Comment