Click here for Myspace Layouts

prIncEss

prIncEss

Friday, 12 August 2011

bILE nAk SPM?? LEts chEck It OUt!!


waa,, SPM da dekat arrr,, cam x caye siot skrg da 17 thn..hehehe lps ni bebas.. tp cam takot pulak..huhuhu

frenz..frenz..frenz.. SPM tu short form utk Sijil Pelajaran Malaysia ke Sijil Paling Menakutkn?? hahaha.. poyo jerk! tp memang betulkn,, klau sijil ni berjaya menakutkn ramai..ala,, sumelah.. calon2 spm,, kn kn kn?? angguk kepale tu sikit.. =)haha

trus trang aq ckp, aq takot gler.. cam x sedia pulak,, cam nak putar blk mase pon ade gak,, tp xley..cam nak meraung siot! tp nak wat camne.. ni kira fight terakhir kiteorg,bench 5Best 2011 kat SMK Adela.. so, we must do the very best!! aiseyman,, speaking pulak daa~huhu

apa2 pun,, mesti korg xsabar kn nak tau pasal jadual ppriksaan?? Anne pon same,, sbb tu aq cari n aq jumpa jadual tu kat sini..
                                                       jAdUAL pEpErIksAAn SPM 2011
klik kat link tu klau nak tgk jadual SPM thn ni,, pastu pandai2lah korg download sendiri ea~

nape nak tau?? pasal nak susun mse utk ulang kajilah,, atleast xlah kelang-kabut plus berserabut nnti.. hehehe.. jadual jugak bg advantage kat kita para calon utk prepared apa yg patot..

korg daa sedia ke nak amik Sijil Paling Menakutkn ni?? haha.. korg ready k,, hope 4 the best,, do solat!! n other sunnat things,, ecceh. plus berusaha~ jgn lpe tawakal tau!! ianya mesti seiring dgn usaha kita tu.. huhuhu (pinjam ayat tcher Azim)

kpd calon2 SPM 2011 terutama 5 BESTARI a.k.a BESTARI MEMBERS!! aq doakn kita dpt mlakukn yg terbaek.. n hepykn mak n abah kite.. wish u luck guys!! kita boleh!! semangat2!! oops tdk terlupakn ex-bestari.. yg akan kekal bestari,, 1 org bdak skudai, Eyka,, n 1 org bdak saujana,,zetty..!!


No comments:

Post a Comment