Click here for Myspace Layouts

prIncEss

prIncEss

Wednesday, 3 August 2011

fAmiLy dinnEr

family dinner?? korang slalu x wat bende camni?? klau nak tau nilah xtvt kegemaran keluarga aku yg tercinta.. nak wat camne, dah diorg ni minat mkn.. belasah ajelah!! huhuhu tp yg pelik tu, aku susah betul nak mkn.. cam gie suruh bperang pulak.. padahal ape yg susah sgt?? tinggal nganga bukak mulut pastu suap n then mkn.. tp aku xley ar..  time mkn tu pun aku mkn cam biase je.xder ar smpi gegile cam diorg tu..hehehe kuarga sapelah tu ekh??

ape2 hal, time ni kitorg gie mkn kat seafood kongkong, johor. kakwe yg belanja sempene besday dia.. byk betul duit..haha.. okey, yg ikut serta adalah 1 kuarga aku kecuali abgku, Farhan tercinta.. dia nie kat seremban jd xsempat balik.. rugilah ko bang oi!!!

First n foremost, ecceeh speaking lak! huhuhu.. okey time nie kiteorg tgh gathering kat rumah k.myn.. tunggu ahli kuarga yg len bru gerak same2.. sementara xde bende nak dbuat tu kiteorg dgn rela dan senang hati menghabiskn memory card camera k.long..hehehe ala, dia pun join sekali! haha.. so apelg?? kiteorg pun posing sana, posing sini.. snap sane, snap sini.. smpi kaum lelaki yg tgk pun jd pelik! bile lah diorg ni nak habis bergambar??haha.. sorrylah abg2 iparku, kerna xmengendahknmu buat sementara waktu.. nak wat camne, hobby tu!! so, xley nak salahkn kami.. hahaha.
                                                                                                         next, okey.. sebelah nie pic bersama ibu terkasih!! haha.. tanpa puan ramlah xlahirlaa kami 8 org adik beradik kat bumi ni..huhu thankz mak!! wE lOvE yOU~ so, sume nak snap pic ngan mak tp sbhgn je yg dletak kt sini.. smpi cucu dia pun join skali.. memang pujaan btul pn ramlah ni.. glamor  u!!
                                                                                                        okey then, yg sblh ni sambungan hobby kiteorg cme yg ni skali snap agak ramai cikit yg menyibuknyer.. huhu termsk aku!haha
lastly, nie pic kiteorg tgh mkn,, yg besar kat tgh tu mak & abah tersayang, atas sblh kiri.. k.long n hubby dia (ina&izan).. sblhnya k.ngah n  hubby dia (leha&saleh).. nextnyer, k.uda n hubby juga (ida&irul) n the last married couple at the time being is bwh diorg iaitu k.myn n hubby dia jugak! (myn&nizat).. okey last but not least, are my sister n I, still single okey.. dr kiri, k.yuz (fifiee).. me (anne).. & k.we (wawa).. oops yg lelaki last skali tu 'kwn k.we'.. dia bukan genetik en mohd yunos okey~ haha..


End of story.. sape kate ade adik beradik ramai especially perempuan tu menyusahkn?? look at me, im so happy with them!!  n im so grateful to have them in my life.. thank God!

No comments:

Post a Comment