Click here for Myspace Layouts

prIncEss

prIncEss

Thursday, 25 August 2011

sAkIt hAty (2)

KEDAI MAKAN SUEY!!

klau bce tajuk je mesty korang da tau entry ni kisah ape,, so nak story skit,, lpskn geramm!!
okey,,jumaat lps (lps tu ntah bile,, xingat) huhuhu,, okey jumaat lps, aq   g kota nak beli kperluan raye cam baju raye,, sluar raye,, sampul duit raye(utk mak ar), bunga hiasan n sbgnye...

penat seyh,, dah lah jumaat tu sekolah,, blk2 je kene bsiap nak g kota,, panas pulak tu.. aiseyman!! dugaan btul laa~ dah smpi kota,, jem pulak!! aduyaiii,,sabar jelah~ nak wat camne kn?? raye punye psl.. aq   n family redah je...

lps siap belanja,, aq   n family pon cari port nak mkn(utk bke tau..) hahaha... cari punyer cari akhirnya jumpe~ 'ala,kite mkn kat E****** jelah'... 'emm, k.long okey je'... 'okey,, kite bke kat sane'.. so, aq  ngan family pon grak g sane...

mse kiteorg smpi,, bru ade 2 kumpln manusia,, 1 ade kat kdai tu,, 1 lg xde tp dye da wat tempahan... so,, kiteorg pon happy laa,, ylakn.. kiranye mknn kiteorg mesti smpi cpt punyelah,, so its order time!! 'kak, order'... ' nak mkn ape?'...' nasi goreng 2,, nasi ayam 1, bla bla bla'.. 'jap2'... Aik!! dah sbut smpi abis bru dpt salin 1 je kiteorg punyer order,, pelik~ lembam btul waitress ni... dah aku tgh pose ni... ish!.. siap bo;ley mengeja pulak tu.. sabo jelah.. waitress mcm ni pon ade ke??!!

okey,, abis mse nak order,,, blom nak msk lg tu!! apelah diorg ni~ sabo aq   .sabo pose2.. xlama lps tu ramai gler msk kdai mkn tu,, nak bke kn?? so aq  n  family tunggu.. Aik! ape ni?? pelik je~ diorg order lambat tp dah dpt?? ish,, ini boley mndtgkn marah ni!! perghh,, aq  tgk jam dah pkul 7.21,, da bke siot,,,, air pon xsampi lg~ org lain da sedap mkn da.. aq  dah baran je!!

At the end,, aq   n family bla dr kdai tu.. sblm tu.. cme ade 2 order yg smpi kat meja kiteorg sdgkn kiteorg order bkn main byk lg,, klau ikut haty yg sakit ni memang diorg ni nak kene!! tp sabo,, pose kn?? so,, tyme nak bayo tu,, kkk anne sound diorg,, best tu.. nasib baik bkn aq  yg sound,, klau x.. xtaulah ape yg jd~ hehehe

kepulangan kiteorg diraikan dgn jelingan mata pekerja2 kat kdai tu,, perghh,, marah lah tu kene sound td.. lainkali klau buat keje tu,, buatlaa btul2.. jgn main2!!

moral of the story: bykkn bersabo di bln ramadhan ni!!
p/s: bkn nak burukkn kdai mkn tu,, skadar luahkn perasaan,, lgpon dulu kdai tu okey,, tp skrg jd camtu pulak~ hmm

No comments:

Post a Comment