Click here for Myspace Layouts

prIncEss

prIncEss

Sunday, 21 August 2011

sAkIt hAty~ (1)

hAi sume,, lame seyh aq   xupdate blog ni,, dr 12 ramadhan sampai 22 ramadhan,, aiseyman,,, OMG! lamenyer,, hahaha... ni btul2 puase ni..wah,, sbnrnye byk gler nak cite ni,, dah 10 hari pendam,, tp xtau ingat lg ke x,, huhuhu

okey,, first story.. sblm ni ade sorg mamat tu ske usha2 aq   ,(bajet daa bgoz!),, okey kateknlah name dye A.. dye nie aq  knal kat fb,, mke dye yg ala2 cute tu xdelah wat aq  jatuh cinta..just sje main2,, boy nie tua 2 thn drpd aq   , dulu mse dye form5..anne form3.. mse tu ade jugak laa pasan dye ni,, tp dye wat xkisah je,, biase ar aq   buknnye cantik sgt pon!(xlaa sgt tp still cantik tau~) hehehe.. nak jdkn cite,, mse aq   tgh on9 fb,, boy ni tegor,, 'hye'.. aq   pon mse tu tgh boring,, lapor pulak tu(puase kn??)haha.. so, aq  lynlaa boy ni,, lyn punyer lyn sekali dye mintak no.. hmm,, biase ar tu lelaki.. mesty nak no hp punyer.. mmandangkn mke dye yg cute tu,, so aq on bg..tp pas tu rse terbodoh pulak! asal laa bg dye no fon aku ni?? ish!! first time aq  bg no fon kat bdak fb..pasni xnak bg lg ar~ huh!!

since then,, aq lyn dye msj..(ape kes??)haha.. sje je tu,, try market.. tp stiap kali kiteorg main msj,, dye mesti ajak aq ouple,, what the earth??!!! blom knal aku da nak ajak couple..jumpe pon blom pernah~ (nyampah cik!)... ape2  hal,, aku tetap tolak,, xmain laa couple ngan bdak fb,,(ecceh~),, bkn ape.. klau dye chat aq . pastu mintak no.. mesti dye wat camtu kat sume gurl yg dye tegor.. mse chat ngan dye kat fb first time tu pon aq da tau dye tu ade gf.. ala, tp ape salahnyer.. kwn kn?? whatever~ last2 dgr cite dye putus ngan gf dye.. dye ckp ar.. xtau btol ke x..

to be honest,, aq slalu juga stalking kat fb dye,, tgk dye wat ape je kn?? memang sah.. dye tu ske main2kn gurl,, excuse me! gurl lain bolehlaa ko nak tipu.. tp bkn aku k!! ayat dye memang power.. tp aq slalu anggap mende tu dye daa biase wat..so, xheranlaa klau dye pandai bodek gurl kn?? lelaki2.. susah sgt ke nak stia pd yg 1.. pelik?? well,, xsume lelaki same kn?? so,, jgn gara2 nila stitik rosak susu sbelanga..

end of story,, da 3 hari dye x msj aq , mane ntah dye hilang,, first day tu ade lah jugak aq  bg msj kat dye.. kwn kn??,, tp dye xbls.. so aq anggap dye da give up ar tu,, usha2 tp xdpt.. hehehe.. klau aq  on9 serentak ngan dye pon,, dye xkn kcau.. lantaklah dye.. as long as he happy.. well,, he is missing~ dont come back!!!

ape yg berlaku tu ade hikmahnyer,, every cloud has it silver lining right??,, ecceh speaking pulak!! huhuhu..
moral of the story,, jgn cpat percaye kat org.. xkire boy atau gurl..

No comments:

Post a Comment