Click here for Myspace Layouts

prIncEss

prIncEss

Tuesday, 27 September 2011

fIrst lOvE ~


tO bE hOnEst... aq xpernah bercinta sblm ni.. SERIOUSLY !!

but someone thought me 2..

kisah ni da berlalu..tp Anne ttp akn ingat sampi bile2..

aq nak cite ksnnyer kat korg.. bkn citernye (biarlah rahsia..)


PEMBERONTAKAN !!

ok fine ! klau ko xnak kat aku... ade aku kisah ! setakat mke cam tuh.. ea,, ramai lagilaa yg nak kat aku... ramai gler !! lebih sepuluh org.. aku je mls nak layan dyeorg... kn xpasal pasal ko cop aku playgirl pulak !

trus terang aku sakit aty kat ko !! aku cam nak bunuh je ko ni !! xpon.. aku campak je ko kat laut !! bg ikan jerung ngap ko !! bru puas aty aku agaknyer...

da.. pegi ar ko !! bla dr hidup aku.. wat sesak nafas aku je ingat kat ko !! pegi sane.. main jauh2.. jgn balik2 lagi..pergi !! berambus !! get lost dr life,, heart n thought aku !! aku x perlukn ko !!

lps ni... jgn harap aku nak layan ko ngan baik lg !! ko pujilaa ape pon !! xjalan !! ko jgn mesej2 aku lagi ! jgn tepon2 aku lagi !! jgn tegur2 aku kat fb lagi !! n paling penting jgn komen2 kat post, pic or ape2 yg berkenaan ngan aku !! aku benci ar ko wat camtu ! lantak ko lah nak jd ape lps ni ~


TERBAWA PERASAAN..

bila ko ckp xnak couple ngan aku,, trus trg aku sedih gler.. aku rse cam nak nangis.. ko kate kite jauh..  ckp jelah ko xcaya kat aku klau aku jauh ngan ko... terkilan memang terkilan.. aku xnak ko anggap aku skandal ko.. aku nak jd milik ko..

aku xpernah ske kat ko.. itu confirm 100% !! aku sgt pasti ngan perasaan aku.. aku syg kat ko ! cinta kat ko ! mungkin ko xdpt tgk keikhlasan aku.. xpelaa.. mungkin ko sesaje nak main2kn aku.. fine..

~TENANG ~

bile ko kate ko ske kat aku since form 1,, aku terkejut ! sgt terkejut ! sbb mase 2 ko ske sgt usha bdak n paling penting.. ko ske sgt cari pasal ngan aku.. aku pon xtau naper ..lps 2,, aku trus pk balik kenangan kite since form 1,, ye memang aku ske sgt cri pasal ngan ko ! rse cam x lengkap kalu xgado ngan ko 1 hari.. ye aku pasan something pelik kat situ..

aku perasaan kalau selama ni aku cbe tarik perhatian ko kat aku.. MASYAALLAH.. terkejut aku bile dpt jawapan tu.. xsangka selama ni aku rse something kat ko.. rse cam nak ckp diri aku ni bodoh je mse 2 sbb jatuh cinta kat musuh tradisi.. ish.. pelik !

since 2,, aku x ske kalau ko gne ayat2 power.. aku xnak aty aku cair.. aku sakit aty bile ko ckp aku comel ,, cantik or sbgnyer sbb aku xnak cair n definitily !! aku xnak ngaku perasaan aku kat ko ! Ya Allah ,, tolong aku.. aku sakit ble ko xde .. rase rindu sesangat !!

then,, ntah camner.. kite dekat.. to be honest.. aku hepy gegiler ! haha.. rse cam dunia ni aku yg punyer.. tp lps bpe hari.. ko jauh balik.. ko x msj.. ko tegur aku pon kat fb.. rse cam dtinggalkn.. aku pasrah ble ko kate kite scandal .. aku xske perkataan tu ! menci ! tp aku redha.. sbb xnak hanyut dibuai rse dlm hubungan yg x pasti.. aku putuskan word scandal tuh !

aku back off ! aku give up nak sayang ko ! bg aku..wat ape nak bercinta klau kita x percaye cinta tu nnti akan bkekalan.. wat ape main2.. buang mse.. aku xperlu semua tu.. aku nak jd org yg percaye cinta sejati.. cinta suci.. cinta hingga syurga nanti.. tp aku rse cinta ngan ko bkn yg spatotnyer..

so,, end of entry...

aku masih sayang kat ko lagi.. aku perlukn mse kot nak jernihkn balik rse 2.. hope boleh hilang.. aminn ! ape2 pon thankz sbb x ajak aku couple.. ade hikmah.. means dr dulu hingga ke saat ni aku lom pernah couple... aku syukur sgt.. tau kenape ? sbb,, aku slalu impikan .. first couple aku 2 nn jd hubby aku.. ckplaa ape2 pon,, soal aty..otak xley tanyer naper.. nnti blur
..haha..

*sometimes,, the one we hate the most is the one who we really love.. especially,, bile kite mmbnci tanpa sbb yg pasti*

No comments:

Post a Comment