Click here for Myspace Layouts

prIncEss

prIncEss

Wednesday, 26 December 2012

BacK t0 poLi, seMesTer 2 -,-


TAK BEST . itulaa perkataan yg sesuai utk gambarkan apa yg aq tgh rasa skrg ni... xsampai bape ari cuti da start sem baru... keputusan sem lps da kuar. Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi atas limpah kurnianya. aq akan cuba utk kekalkn dan berusaha lebih.

oh ye, one more thing... nk tanyer ni. awat duit ptptn msk skit sgt n awal sgt? xsmpi bape hari mcm da tbanyak je aq blanje ni... hehe. ylaa nk bli brg lg.. duit umah lg.. so on n so forth kn ^^

about budak ni pulak (miera, erra n eyqa) .. xsempat nk rindu da jumpe blk! haha ape seyh... makin nyampah pulak asik tgk muke dyeorg je.. hehe kidding gurlzz :) xde korg kosong laa hidup aq.. xde laa org nk wat lawak n kene bahan ngn aq. wink-II

about boyfriend.... erm still single... still solo... still available... n still menunggu . haha giler byk kot. tp xpe laa.. ade laa tuh nnt.. gediksssss!

okey2, now about rumah sewa pulak! oops geng.. aq da xduk kamsis lg... xmen laa kamsis kn? ap brg duk kamsis beb! tu utk bdak skema je... aq bdak terejal.. dedicated to kamsis.. dont worry.. kiteorg xkn memekak lg kat blok kamsis tu.. kiteorg pon mls nk mengadap mke pengerusi kamsis yg lawa tuh :) haha

aq skrg dah duk kat MU. merlimau utara tw bkn Manchester United.. hehe kat sini best tw.. even bilik agak sempit (duk 4 org memeylaa... haha) tp kiteorg happening membahan satu sama lain. kahkahkah!
akaq senior kat sini pon SPORTING laa beb! mcm bebudak tp matang tu adelaa.. dyeorg sempoi laa.. ckp men lps... smpi naek risau pulak aq... hehe

by the way anyway busway,, bdak klaz aq ske ckp klau umah sewa kiteorg ni mcm kedai dobi -.- agaklaa brader.. name pon umah ank dara kn? ramai pulak tuh.. biase laa tuh. chill sudah.. xyah nk bahan kiteorg sgt ea =P

one more thing! satu hari klau umah sewa kiteorg ni xgegar dgn ktawe kiteorg mmg xsah dan xlengkap hidup ni... haha ni semua akaq punyer pasal... ! ske wat lawak ter0ver! tidak ketinggalan jugak kwn aq si Amiera ni.. ske wat lawak smpi xdpt dgambar atau bygkn betapa lawaknyer bdak skema ni (^_^) haha! 

k laa smpi sini je... xtw nk cite ap lg kat blog ni. huahuahua . till then.

Sunday, 16 December 2012

besDaY NieCe !


besday cake dyeorg......


kiteorg sambut besday 2 org niece aq. Nur Dianah Huda (2/12) n Nur Qaseh Syaliha (15/12)
untunglaa kn smbut besday sesame... bln yg same laa.. aq nak gk! tp tu laa.. kak yuz spoil laa... dy tu spatutnyer lahir bln 11 same ngn aq... tp dy lahir bln 9. mse tu dy xcukup umur... baru 7 bln tp da xsabar2 nk kuar... da aq sorg je lahir bln 11.... ish!

hmm.. besday kiteorg smbut sederhana jlaa.. xsume fmily member ade... tp meriah laa gak. ade bbq.. and sesi bgambar (perkara wajib) haha


ucapan : semoga anak sedara moksu berdua ni di rahmati Allah, berada dlm lindungan-NYA dan di bukakan pintu rezeki dan hidayah agar menjadi anak yg berguna dan hamba yg dikasihi. amin :) syg anak sedara moksu! <3 <3 <3

Monday, 3 December 2012

riNdu bebuDak niH (>_0)


okey, saje je pleasing pic passport dyeorg kat sini.... haha!




tp dyeorg bertiga laa yg wat aq rindu.... xtw laa npe ek. tp asik teringat dyeorg je! why3?!  xde bdak comel len ke aq ingat slain dyeorg nih...?? ish!
_________________________________________________________________________

"  di saaT kU seNdiRi ... kU teRkeNaNg aKn diRi Mu.. aDakaH iTu beRmaKna kaU aMaT beRaRti daLam hiDup kU ?   "
__________________________________________________________________________

duk umah sorg2 pon boleh ingt dyeorg nih.. tgk cite sedih ttibe ketawa. why ? sbb ade kaitan ngn dyeorg nih. tu yg ketawe.. haha jd xbetul aq...

 tringat dyeorg punyer lawak, gurau... ap2 lg laa... sume aq ingat! smpi niece aq kate aq da gila sbb ketawe tetibe and sorg2. uish dyeorg ni bole wat aq kene tuduhan gila tw =P
xsabar nak blk poli dan akhiri semua kegilaan ni .

p/s: kalau ingt kwn bole jd gila.... mcm mane nnt kalau aq ingat bf ??? haha. sewel trus aq agaknyer.. siap xde harapan sembuh lg... dasyat beb! mintak dijauhkn. LOVE HURTS okey.........