Click here for Myspace Layouts

prIncEss

prIncEss

Wednesday, 18 September 2013

HPV Injection

okey., that day kiteorg kene inject! surprise! surprise!
ingatkn da abez high school da xde inject2 nih. haa~~ tp ok lhaa utk kebaikan.

mase time isi borg tuh.. ade rase cam dupdapdupdap jugaklaa., but kuatkn semangat. kalau ikut rase tkut tu mmg xkemane lah.

oh yer., just incase nak tau pasal injection ni boleh melawat web bawah nih

then nak story skit nih., haa nih part yg klakar.. hehe. nk tau ap yg kelakar? haah aq ade sorg kawan ni name dy Ana. dy nih hmm.. agak blur lhaa kekadang. ( kekadang ke?? bantai laa) and agak takut utk amek injection nih. pastu boleh pulak dy nih jd last person mase injection tu.. bile dah tibe masanya turn dy.. jeng3! boleh pulak dy kate "eh, takpelaaaa.............." and kiteorg 1 kelas like "krik...krik..krik...krik... biar betol budak nih? " so berlaku laa aksi pujuk-memujuk kat situ. "gi laa ana, sikit je, xsakit pon, mcm kene gigit semut je" haha and mcm2 ayat lagi laa... ayat kelentong budak kecik haha :P
but lastly dy kene inject jugak. tu pon lps drama pendek kat dewan yg disaksikan ramai gurl. oke bengang kjap.. i dont know that gurl -.- ( hahaha )

antara teori kiteorg yg mnyebabkn dy jadi takut ialah
1- dy mmg takut injection
2- dy org terakhir mase tuh
3- firda buat memek muke sakit -__-"


_till then_