Click here for Myspace Layouts

prIncEss

prIncEss

Sunday, 30 November 2014

Latihan Praktikal --"


hye korg, ari nih bermulanya latihan praktikal aku di TPM technopark okey. ianya merupakan satu syarikat melayu yang mengutamakan penglibatan anak melayu atau scr ringkasnya lebih mengutamakan pengambilan budak melayu sbg pelajar praktikal. bukan bersifat racist tetapi bagi aku setiap company ade kriteria student yang ingin mereka ambil. so fair and square.

enough of that. its my 1st day.. so okey... aku skema! baeknya jalan.. sopan santun.. lemah lembut.. baek budi bicara... cukup molek utk dijadikan bakal menantu.. kueng3!

then, sampai2 je da kene tunggu. lame weyh! penat. oh ye jumpe budak baru jugak. dari kuantan. girl. 1st get to know her... okey dy ayu.. 

oh ye, aku praktikal kat sini dengan geng aku... hanya aku,dia, kamu dan dirinya.. cewah!
to be straight.. ade eyqa, erra, shafiq and of course si comel aku ^^

so far so good. kiteorang dibahagi kpd beberapa site. aku, eyqa and shafiq dapat site di pasir gudang. terbaekkk! sbb kiteorang bersama.. dekat ngn umah... and tak perlu menempuh jam utk gie kerja.

sampai sini jela cerita simple aku nih. takde idea lha nak update gempak macam korang.. hehe


_Till Then_

1 comment: